Sehun The Celebrity Çeviri




EXO’nun en genç üyesi Sehun Dongdaemun’da görüldü. Bugünlük EXO Sehun kimliğini bir kenara koydu ve stilistin isteklerini yerine getirdi. Onun yaratıcı yönünü ortaya çıkarmak için The Celebrity ekibi ona ilginç bir görev sundu ve sadece 300,000 won ile sevgilisiyle buluşmaya hazırlanmasını istedi.





300,000 won ile ne alınır?

5 yılın ardından ilk defa Dongdaemun’u ziyaret etmesi üzerine Sehun hayretle, ”Vayyy Dongdaemun çok değişmiş.” dedi.EXO üyesi olarak reklamlarla meşgul olduğu sırada Dongdaemun’un çok değişmiş olduğunu söyledi.Lee Deokmin, EXO’nun danışman olarak birlikte alışveriş yaptığı kişi, “Sehun meşgul olduğu sıralarda Dongdaem sokaklarına ait çok şeyi kaçırmış olmalı.Ben de. Son gelişimden bu yana Dongdaemun’un ne kadar da güzelleştiğini görünce çok şaşırdım.” dedi.






”Bu kış aylarında giymek için çok ince olur.Ama bu birkaç katla giyilirse güzel olabilir.Bu renk oda noktası olmuş iyi ama fazla ağır.”  Sehun’un görüşlerinin profosyönelliğine karşılık çalışanlar şaşkınlıklarını gizleyemediler ve tüm bunları nasıl bildiğini sorulduğunda Sehun şöyle yanıt verdi, “Küçüklüğümden beri modaya ilgim var.Yani arkadaşlarımla birlikte  alışverişe çok gittim ve çok fazla magazin dergisi okudum.Deokmin ile tanıştıktan sonra düşüncelerimizi birbirimizle paylaştık ve sanırım benim ilerlemem de onun çok etkisi oldu.”


Ayrıca çok yoğun bir programı olmasına rağmen incelemekten kaçınmadığını söyledi.Dongdaemun da dahi, durup dikkatlice incelediği birçok şey oldu.Sehun’un alışveriş danışmanı Deokmin ise ,”Sadece para verip almakla kalmıyor, çünkü alışveriş yapmayı seviyor.Eğer bir şeyi beğendiyse kullanılan malzemelere ve ürünün kullanışlılığına kadar inceler.” yorumunu yaptı.




Her ne kadar modayla ilgilenip alışverişi sevse de, yüksek fiyatlı kıyafetleri alma konusunda ısrar etmez. “Yüksek fiyatlı markaların daha iyi olduğu doğrudur, ama benim yaş ve stilime uygun olmak zorundadır. Sadece iyi bir giyim markası ve fiyatı almam için bir sebep değildir.” 





Eğer Sehun alışveriş yaparken bir şeyin üzerinde çok duruyorsa ‘uygunluk hissi’ arıyordur.Eğer bir şey üzerine tam oturmazsa çekiciliğini kaybeder.”Ona iyi bir markanın ucuz bir eşyasını önerdiğimde o satın almaz.Genç olmasına rağmen yetişkin zihniyetinde olması gereken alışveriş aklına sahip.”




Eğer şansı olursa, Sehun çeşitli çekici kıyafeti moda mankeni olarak denemek istiyor.Yarım gün kısa bir zaman olmasına rağmen, gelecek sefere gülümsemesi eksik olmayan Sehun’a daha zor bir görev vermeyi umuyoruz.”Bunlar benim seçtiğim iki takım.Nasıllar? Görevi tamamlayabildim mi ? (güler) “


Kaynak:ohsehun.net
TR ÇEVİRİ:Eien@EXOPLANETURKEY










0 yorum: